Cartell XXXVI Volta a peu a Pego

XXXVII Volta a Peu a Pego

viernes, 3 de mayo de 2013

Circuit provat.

Ahir, en un matí que ajudava molt a córrer ens vam reunir per a recórrer el circuit de la XXXI Volta a Peu a Pego. No sols vam córrer si no que durant la resta del dia ja fóra en les conversacions res més acabar, en l'esmorzar que les va seguir o en la paella de mig dia tot pegava voltes al nostre circuit.

Mentres que la majoria dels Garmin passaven dels 10.000 metres, inclús arribant als 200 metres i al Nike li faltaven alguns metres per a completar els 10 quilòmetres, i diversos van notar com es perdia el senyal del satèl·lit en el tram que va des del carrer Argentína fins a la plaça de l'Ajuntament.

Així, el debat estava servit, poc es deia de la pujada del quilòmetre 4,5 que repetíem en el quilòmetre 9, si no que cada un defenia al seu GPS enfront del mesurament de 10 quilòmetres que es realitza amb la roda topogràfica o la que es realitza amb el Google Earth, el nostre circuit podem dir que posseïx la qualitat d'ostentar diverses distàncies al mateix temps, va ser la conclusió final.

Poc es parla de la carrera de Teulada on molts dels nostres corredors van demostrant com la seua forma millora amb cada carrera i que estan esperant al dia 4 de maig per a mostrar tot el seu potencial, d'ací l'interés que suscita la prova que vam realitzar del nostre circuit.

Poc queda ja que dir del circuit de la XXXI Volta a Peu a Pego que no s'haja mostrat en les diferents entrades de diversos blogs així que només anem hi ha recordar que a pesar dels molts Garmin la distància real que tots els corredors recorreran des de la línia d'eixida fins a la línia de meta serà de 10000 metres i que els bol·lards molestaran als que vullguen

realitzar avançaments pels estrets carrers de Pego així com que els que no guarden forces per als 2 últims quilòmetres patiran en les seues cames les pujades del Calvari i no podran disfrutar de les vistes que tindran sobre la serra de Mustalla i de Pego.

Ens espera un dissabte de molta tensió per a tot Dorsal 19 i molta festa per a tot el món de la carrera a peu.